öltöztetős játék 8
Öltöztetős játékok
4
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Öltöztetős játékok mert az emberek már 75 ezer éve viselnek ruhát! A ruházat azoknak az anyagoknak az összefoglaló neve, amiket magunkra illetve kedvenceinkre és nem utolsó sorban babáinkra adunk, öltünk, veszünk. Szolgálja a külső hatásoktól való védelmet, mint a kommunikációt például melyik népcsoporthoz tartozunk. Az ékszereket, és szűkebb értelemben a kiegészítőket nem számítják a ruhadarabok közé, de itt az öltöztetős játékokban ezekkel is találkozhattok! A színek és a formák alapanyagot nyújtanak az esztétikai kísérletezéshez, játékhoz. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, nyolc a nyolcadik ahol biztosan nem csalódsz!
Öltöztetős játékok mert az emberek már 75 ezer éve viselnek ruhát! A ruházat azoknak az anyagoknak az összefoglaló neve, amiket magunkra illetve kedvenceinkre és nem utolsó sorban babáinkra adunk, öltünk, veszünk. Szolgálja a külső hatásoktól való védelmet, mint a kommunikációt például melyik népcsoporthoz tartozunk. Az ékszereket, és szűkebb értelemben a kiegészítőket nem számítják a ruhadarabok közé, de itt az öltöztetős játékokban ezekkel is találkozhattok! A színek és a formák alapanyagot nyújtanak az esztétikai kísérletezéshez, játékhoz.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen öltöztetős játék, nyolc a nyolcadik ahol biztosan nem csalódsz!